Project Door de Bomen het Bos

De vader van de opa heeft toen in Hilvarenbeek een boskaveltje gekocht en er een schuilhut op gebouwd met een woonkeukentje en een toilet. Onder het dak ook nog een slaapzolder.

De vraag aan mij is om hier een zomerverblijf van te maken zodat de kleinkinderen er de hele zomer kunnen komen spelen. In het ontwerp is de schuilhut uitgebreid en naar het bos toe geopend. De slaapzolder is een volwaardige slaapkamer geworden, de toilet is uitgebreid tot een badkamer en de woonkeuken is uitgebreid met een heuse woonkamer waar de tafel deels in de woonkamer en deels in de keuken geschoven kan worden.Een groot overdekt terras maakt dat je ook met nat weer goed buiten kan zitten. Maar laat het weer geen buitenspelen toe dan kunnen de kinderen zittend op de vloer en met de benen in een voetensleuf, aan de brede vensterbank werken terwijl ze alle bomen van het bos kunnen zien.